llardinfantsregina - Barcelona, Barcelona

Dirección: Plaça del Nord, 6, Gracia, 08024 Barcelona, España.
Teléfono: 932374418.
Página web: llardinfantsregina.com.
Especialidades: Escuela.
Otros datos de interés: Entrada accesible para personas en silla de ruedas.
Opiniones: Esta empresa tiene 2 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 5/5.

Ubicación de llardinfantsregina

llardinfantsregina Plaça del Nord, 6, Gracia, 08024 Barcelona, España

Horario de llardinfantsregina

  • Lunes: Cerrado
  • Martes: 8 a.m.–6 p.m.
  • Miércoles: 8 a.m.–6 p.m.
  • Jueves: 8 a.m.–6 p.m.
  • Viernes: 8 a.m.–6 p.m.
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

L'Escola Llardinfants Regina està situada a la Plaça del Nord, 6, a Gràcia, Barcelona. Aquest centre educatiu està convençut que l'educació és el motor del canvi i, per això, ofereix una formació de qualitat basada en el respecte, la confiança i el treball en equip.

Aquesta escola ofereix un projecte educatiu complet, des de l'etapa d'educació infantil fins a la primària. Les seves instal·lacions estan perfectament equipades per garantir el millor aprenentatge als seus alumnes. A més, compten amb un equip docent altament qualificat i compromès amb la formació integral de tots els seus alumnes.

Una de les característiques més destacades de l'escola Llardinfants Regina és el seu compromís amb la integració de tots els alumnes, independentment de les seves capacitats. Això es reflecteix en les seves instal·lacions, que compten amb una entrada accessible per a persones en cadira de rodes.

Segons les opinions de Google My Business, aquest centre educatiu té una opinió mitjana de 5/5, basada en 2 valoracions. Això demostra el gran treball que realitzen a l'escola i el satisfacció dels pares i alumnes que hi formen part.

Si estàs buscant una escola per als teus fills, no dubti en visitar la pàgina web de l'escola Llardinfants Regina. Allà trobaràs tota la informació que necessites sobre el projecte educatiu, les instal·lacions, l'equip docent i el procés d'admissió.

En definitiva, l'escola Llardinfants Regina és una excel·lent opció per a la formació integral dels teus fills. La seva ubicació a Gràcia, a Barcelona, la qualifica com una escola còmode i fàcilment accessible. El seu compromís amb la integració i la qualitat de la formació ofereixen una educació de gran valor. Per això, no dubti en contactar amb ells a través de la seva pàgina web per sol·licitar més informació o iniciar el procés d'admissió.

Subir